Epilarea cu ceara

Epilarea cu ceară este una dintre metodele cele mai frecvent folosite de îndepărtare a părului. Pentru cine nu știe, această tehnică practic constă din epilarea părului, făcându-l să se desprindă de folicul mai ușor. În plus, este cea mai bună, ieftină și eficientă metodă de epilare. În ciuda diferitelor tehnici existente, ceara continuă să fie preferată, deoarece efectele sale sunt mai durabile decât alte metode de îndepărtare, cum este cu aparatul de ras, care nu este la fel de eficient.

Avantaje

  • Ceara are un efect de durată și, prin urmare, trebuie aplicată o dată sau de două ori pe lună. Acest lucru permite pielii să se odihnească și părul să crească fără întrerupere, cum este îndepărtarea părului cu aparatele de ras, care fac pielea mai predispusă la iritații.
  • Un alt avantaj este senzația de piele catifelată și sănătoasă. Atunci când părul este complet eliminat de la rădăcină, lasă pielea impecabilă.
  • Această metodă este foarte accesibilă și eficientă. În plus, se găsesc tipuri de ceară pentru toate tipurile de piele și de gusturi.

Dezavantaje

  • Această metodă este foarte dureroasă. Cu toate acestea, după ce pielea se obișnuiește cu ceruire în mod regulat, durerea se estomopează.
  • Ceara poate provoca fire de păr încarnate dacă nu sunt îndepărtate în mod corespunzător.
  • Epilarea cu ceara poate aduce complicatii. Daca nu exista pregatire adecvata inainte de sesiunea de epilare, radacina parului nu doar ca nu este indepartata, dar se si poate ingrosa. Cei cu pielea sensibila ar putea sa aiba parte si de reactii alergice, suparatoare. In momentul in care te pregatesti pentru epilare, e important sa te exfoliezisi sa te asiguri ca nu esti alergic la ceara folosita. Poti sa ii ceri celui care te epileaza sa o faca doar pe o bucata mica de corp, dupa care te duci acasa si astepti cateva zile pentru a vedea daca exista sau nu reactii, dupa care te intorci pentru sesiunea completa daca totul e in regula. In acest fel, nu iti expui o mare parte din corp riscului unei reactii alergice, in cazul in care esti predispus

Puterea naturii a creat un produs din ingrediente
naturale si eficient de folosit: zahar, apa si suc de lamaie.

Tarife

Procedura Pret (lei)
Epilat picioare lung - intim 46
Epilat picioare lung 32
Epilat picioare scurt 27
Epilat intim partial 20
Epilat intim total 27
Epilat fesier 15
Epilat intrafesier 10
Epilat abdomen partial 17
Epilat abdomen total 24
Epilat brate scurt 18
Epilat brate lung 22
Epilat axila 17
Epilat spate 26
Epilat lombar 10
Epilat obraji 17
Epilat barbie 10
Epilat mustata 10
Epilat perciuni 10
Epilat pometi 10
Epilat sprancene 10