Despre noi

De-a lungul vietii mele, am incercat multe forme de indepartare a parului nedorit si niciodata nu am fost multumita in totalitate de rezultatele obtinute. Toate acestea pana in ziua in care am auzit de epilarea cu pasta de zahar. Am inceput sa cercetez istoria acestei metode, ingredientele necesare si astfel am ajuns sa creez singura aceasta pasta miraculoasa. Pentru ca mi-am dorit sa impartasesc si cu cei din jurul meu rezultatele muncii mele, am transformat aceasta cautare intr-o afacere de familie.

Din 2010, Esthetique Studio, are portile deschise pentru cei care isi doresc sa aiba grija de pielea lor. Noi stim ca pielea este cu adevarat "bucuroasa" cand ne-am creat o rutina de ingrijire pe care o respectam cu strictete.

Adriana Mark
pasta zahar

Te asteptam zilnic la Esthetique Studio cu servicii de epilare cu pasta de zahar si epilare cu ceara, toate intr-un cadru modern, intr-o atmosfera deosebita si departe de agitatia orasului.

In afara procedurilor de epilare, realizam si proceduri cosmetice precum: tratament cu Oxigen, tratament AHA cu celule stem, tratament de hidratare, tratament de curatare, machiaj, pensat si vopsire gene, sprancene, etc.

Puterea naturii a creat un produs din ingrediente
naturale si eficient de folosit: zahar, apa si suc de lamaie.

Produse

Produsele folosite in procedura de epilare cu pasta de zahar sunt produse proprii, realizate din ingrediente naturale: apa, suc de lamaie, zahar.

Epilare cu zahar

Pasta de zahar Standard

Se utilizeaza pentru epilarea zonelor corpului in totalitatea sa, indiferent de anotimp. Este recomandata pentru zona intima si axiala cand clima este calda.

Pret: 80 RON / 1000g

Epilare cu zahar

Pasta de zahar Soft

Este o pasta de consistenta moale destinata utilizarii de catre tehnicienii experimentati. Are capacitatea de a patrunde mai adinc spre radacina firului de par, fiind ideala pentru epilarea firelor mici si zonelor mai ample, gen picioare, brate..

Pret: 80 RON / 1000g

Alaturi de produsele noastre, mai folosim si produsele urmatoare, fara de care nu se poate realiza o procedura de epilare corecta:

Emulsie post epilatoare
Emulsie Post-Epilatoare

Pret: 56,49 RON / 500ml
Manusi nitril
Manusi Nitril Pudrate

Pret: 37 RON / 100buc
Pudra aloe vera
Pudra cu AloeVera

Pret: 8,60 RON / 100g
Solutie pre epilare
Solutie Pre-Epilatoare

Pret: 56,49 RON / 500ml

Produsele realizate de noi - Pasta de zahar Standard si Pasta de zahar Soff - precum si produsele auxiliare pot fi achizitionate la preturile afisate. Va rugam sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de pe pagina noastra de contact.
Vom realiza si pagina de magazin cat mai curand.